POSTRES VOLUNTAT!

A Les Grands Buffets, tot és a voluntat!

Passats els entrants (foie gras, salmó fumat, marisc, amanides, xarcuteria, especialitats espanyoles, nòrdiques o marroquines), superat amb èxit el rostidor (garrins, costelles de porc, aus de granja, braons de xai, gambes, sípies, foie gras a la planxa), arribareu –per fi- al bufet de les postres.

I un cop aquí, com escollir entre les tradicionals (Paris-Brest –tortells-, Forêt Noire –pastís de xocolata-, Tarte Tatin –pastís de poma-, Babas au Rhum –rosquilles al rom-, pastissets farcits de crema, Saint-Honorés –pastissos de nata-), les exòtiques (mantegades, Cornes de Gazelle –pastissets farcits de pasta d'ametlles-), les refrescants (sorbets de poma verda, de vainilla Bourbon...), les originals (gelat Malabar, de lavanda, de violeta...), les especialitats regionals de França (tarte ardéchoise –pastís de crema de castanyes-, cannelés –magdalenes típiques de Bordeus-...), sense oblidar les creps...?

Consell d’amic: abans d’atacar els entrants, faig sistemàticament una llambregada al bufet de les postres... Això m’ajuda a escollir tota la resta.

Però no us amoïneu.

Si no ho aconseguiu, sempre podeu tornar...


Reserva aconsellada: +33 (0) 4 68 42 20 01